Webhotelli

Tietoa Verkkotunnuksista

Katso onko haluamasi verkkotunnus vapaana.

Verkkotunnusten hinnat

Välitämme .fi, .com, .net, .org, .info ja .eu verkkotunnuksia. Rekisteröimme aina verkkotunnukset heti ostajan nimiin.

  • .com 15 € / vuodessa
  • .fi 20 € / vuodessa
  • .net 15 € / vuodessa
  • .biz 15 € / vuodessa
  • .org 15 € / vuodessa
  • .eu 15 € / vuodessa
  • .info 15 € / vuodessa
Verkkotunnukset (engl. domain) ovat kirjaimista koostuvia nimiä, joiden avulla verkkosivuihin voidaan viitata helpommin muistettavalla tavalla kuin numeroista muodostuvilla IP-osoitteilla. Verkkotunnus kannattaa rekisteröidä koska se auttaa yrityksenne brändäämisessä ja saatte verkkotunnuksen avulla myös mahdollisuuden selkeään ja muistettavaan sähköpostiosoitteeseen; esim. toimitusjohtaja@minunyritykseni.com
Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Hakemiseen voi myös valtuuttaa asiamiehen.
– Pituus voi olla 2-63 merkkiä. – Sallittuja merkkejä ovat kirjaimet a–ö, numerot 0–9 ja väliviiva (-) sekä Suomessa puhuttavan saamen kielen merkit. – Väliviiva ei saa olla verkkotunnuksen ensimmäinen, eikä viimeinen merkki. – Kolmas ja neljäs merkki eivät saa molemmat olla väliviivoja. – Verkkotunnus ei saa perustua toisen suojattuun nimeen tai tavaramerkkiin. Rekisterit voi tarkistaa täältä: https://domain.fi/info/index/hakeminen/mitavoihakea/lainkukaisuudenvarmistaminen.
Uusiminen: .fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. Uusimme sen puolestasi, jatkaessasi webhotellipalvelua kanssamme. Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse reagoida siihen, koska uusiminen kuuluu sopimukseesi meidän kanssamme.

Irtisanominen: Voit irtisanoa verkkotunnuksesi myös ennen voimassaoloajan umpeutumista. Verkkotunnuksen voi irtisanoa vain sen haltija, joten sinun on tehtävä se itse Viestintäviraston verkkosivuilla: https://domain.fi/info/index/yllapito/irtisanominen. .fi verkkotunnuksen irtisanominen on maksutonta.

Siirtäminen: Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation omistukseen, voit tehdä sen Viestintäviraston sivuilla. Siirron ensimmäisessä vaiheessa annetaan siirtosuostumus, jonka yhteydessä luodaan siirtoavain. Toisessa vaiheessa fi-verkkotunnus siirretään uudelle haltijalle siirtoavaimen avulla. Lue tarkemmat ohjeet Viestintäviraston sivuilta: https://domain.fi/info/index/yllapito/siirtaminen

Tarvitsetko apua? Lähetä viesti! Live Chat | Kysy tuotteistamme

← Prev Step

Kiitos yhteydenotostanne! Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian!

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History